Virtiniai su žąsienos įdaru
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Tešlai reikės:
- 3 kiaušinių
- 300 g miltų
- Žiupsnelio druskos
Įdarui reikės:
- 150 g keptos žąsienos mėsos (taip pat tinka antiena, kalakutiena, vištiena)
- 1 šaukšto džiūvesėlių
- 1/4 stiklinės grietinėlės
- 1 kiaušinio
- 1 šaukšto smulkintų petražolių
- 0,5 sprindžio poro
- 1 aitriosios paprikos
- 30 g kietojo sūrio
- Lydyto sviesto kepimui
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Padažui reikės:
- 4 šaukštų sviesto
- 1 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės
- Druskos
Taip pat reikės:
- 3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
- 3 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų
Gaminimo eiga:
Užminkykite virtiniams tešlą ir įvynioję į maistinę plėvelę, padėkite valandai į šaldytuvą, kad subręstų.Įdarui žąsieną susmulkinkite. Porą ir papriką supjaustykite kubeliais ir švelniai pakepinkite su sviestu. Sumaišykite mėsą su kepintomis daržovėmis, džiūvesėliais, grietinėle, kiaušiniu, petražolėmis, tarkuotu sūriu. Pagardinkite druska ir pipirais.
Iškočiokite tešlą, dėkite ant jos įdaro ir formuokite mėgiamos formos virtinius.
Padažui sviestą ištirpinkite, sudėkite apelsino žieveles, pagardinkite druska.
Patiekite virtinius su žąsienos įdaru su padažu, sūriu ir svogūnų laiškais.
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU
Pica su voveraitėmis
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Virtinukai su grybų įdaru
Kitoks bulvių apkepas
Salotos su kepta kalakutiena
Pyragas su maskarpone
keptos anties receptas
Kiaušinius dažome natūraliai
Naminiai kibinai su vištiena
Lietiniai su avokadais
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Baklažanų apkepas
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Lietiniai su grybų įdaru