Kinietiška Kung Pao Vištiena

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Kinietiška Kung Pao Vištiena

Paskelbė:

Kinietiška Kung Pao vištiena yra populiarus Sichuan regiono patiekalas, išsiskiriantis savo ypatingu aštrumu ir saldžiu skoniu. Šis patiekalas pagamintas iš vištienos gabalėlių, žemės riešutų, žaliųjų pipirų, sausų raudonųjų čili ir gausybės kitų kinų prieskonių – jis tikrai papuoš jūsų stalą. Kung Pao vištiena dažnai patiekiama su ryžiais arba makaronais, kad suteiktų visapusišką skonio potyrį.  


Ingredientai:

  • Vištienos gabalėliai
  • Žemės riešutai
  • Žalieji pipirai
  • Sausi raudonieji čili
  • Svogūnai
  • Sojos padažas
  • Ryžių actas
  • Cukrus
  • Sezamų aliejus
  • Česnakas
  • Imbieras


Gaminimo eiga:

  • Vištieną supjaustykite gabalėliais, marinuokite sojos padaže, ryžių acte, cukruje ir sezamų aliejuje.
  • Sausus čili ir žemės riešutus apkepinkite sezamų aliejuje.
  • Įdėkite smulkintą svogūną, česnaką ir imbierą, tada vištieną.
  • Galiausiai pridėkite žaliuosius pipirus.
  • Kepkite, kol vištiena bus paruošta.
  • Patiekite su ryžiais arba makaronais.