Vištiena grietinėlės ir grybų padaže

Kategorija: Grybų patiekalai / Vištiena ir paukštiena


Vištiena grietinėlės ir grybų padaže

Paskelbė:
29 Kovo 2019
Jums reikės
  • mėgstamų prieskonių,
  • aliejaus.
  • 400 g grietinėlės, 
  • 100 kietojo fermentinio sūrio, 
  • 1 kg vištienos filė, 
  • pipirų, 
  • žalumynų (krapų, petražolių), 
  • dvi saujos pievagrybių 
  • garnyrui: makaronai, ryžiai 
  • 1 didesnis svogūnas

Paruošimas

 
Vištieną supjaustykite vienodo dydio gabaliukais. Grybus nuvalykite ir suojaustykite kubeliais ar riekutėmis, juos pakepinkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu. Grybams apkepus suverskite vištieną, apkepinkite. Dėkite mėgstamų priekonių. Viską užpilkite grietinėje, patroškinkite apie 15 min. Sumeskite tarkuotą sūrį ir permaišykite iki kol išsilydys sūris. Užberkite žalumynų. 
Patiekite su makaronais ar ryžiais, daržovių salotomis.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: