Tobulos vištienos blauzdelės marinuotų agurkų skysčio marinate
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Ingredientai
- Vištienos blauzdelės be sąnarių: 1 kg
- Bulvės: 1,5 kg
- Marinuotų agurkų skystis: iš vieno didesnio stiklainėlio
- Česnakai: 4-5 skiltelės
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Vištieną sudėti į dubenį, užberti druskos ir pipirų, išspausti česnako skilteles.
2. Ant vištienos supilti marinuotų agurkų skystį ir gerai išmaišyti.
3. Dubenį uždengti ir padėti per naktį į šaldytuvą.
4. Kitą dieną į skardą sudėti nuskustas bulves ir marinuotą vištieną.
5. Dėti kepti į iki 180 C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 1,5 val.
6. Patiekti ir skanauti!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Vištienos patiekalai, vištienos blauzdelės, vištiena su bulvėmis, vištienos marinatas.
Panašūs receptai
VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su ryžiais
Apelsininiai vištienos ketvirčiai su spanguolių padažu ir daržovėmis
Česnakiniai vištienos sparneliai orkaitėje
Traškūs vištienos ir morkų kepsneliai
Vištienos užtepėlė su marinuotais agurkėliais
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Vištiena su grybais kreminiame padaže
Cezario salotos su traškia vištiena
Sultingas vištienos blauzdelių šašlykas su soja, medumi ir aliejumi
Greita vištiena orkaitėje pagal VMG - patiko visai šeimai!
Vištienos salotos su saldžiomis bulvėmis ir jogurtiniu padažu