Tobulos vištienos blauzdelės marinuotų agurkų skysčio marinate
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Ingredientai
- Vištienos blauzdelės be sąnarių: 1 kg
- Bulvės: 1,5 kg
- Marinuotų agurkų skystis: iš vieno didesnio stiklainėlio
- Česnakai: 4-5 skiltelės
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Vištieną sudėti į dubenį, užberti druskos ir pipirų, išspausti česnako skilteles.
2. Ant vištienos supilti marinuotų agurkų skystį ir gerai išmaišyti.
3. Dubenį uždengti ir padėti per naktį į šaldytuvą.
4. Kitą dieną į skardą sudėti nuskustas bulves ir marinuotą vištieną.
5. Dėti kepti į iki 180 C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 1,5 val.
6. Patiekti ir skanauti!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Vištienos patiekalai, vištienos blauzdelės, vištiena su bulvėmis, vištienos marinatas.
Panašūs receptai

VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE

Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su ryžiais

Apelsininiai vištienos ketvirčiai su spanguolių padažu ir daržovėmis

Česnakiniai vištienos sparneliai orkaitėje

Traškūs vištienos ir morkų kepsneliai

Vištienos užtepėlė su marinuotais agurkėliais

Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže

Vištiena su grybais kreminiame padaže

Cezario salotos su traškia vištiena

Sultingas vištienos blauzdelių šašlykas su soja, medumi ir aliejumi

Greita vištiena orkaitėje pagal VMG - patiko visai šeimai!

Vištienos salotos su saldžiomis bulvėmis ir jogurtiniu padažu