VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
- mažosios vištienos blauzdelės: 8
- česnakas: 4 skiltelių
- aliejus: ~60 mililitrų (ketvirtadalio puodelio)
- sojos padažas: 2 šaukštelių
- ryžių actas: ~60 mililitrų (galima keisti citrinų sultimis)
- medus: poros šaukštų
- maltas cinamonas: 1 šaukštelio
- šviežias čiobrelis: keletos šakelių (arba vieno šaukštelio džiovinto)
- malto imbiero milteliai: 0,5 šaukštelio
- garstyčios: 0,5 šaukštelio
- Iš pradžių visas marinato sudėtines dalis sumaišome tarpusavyje bei užpilame ant švariai nuplautų ir nusausintų vištienos blauzdelių. Paliekame šaltai visai nakčiai arba ilgiau, vis pavartydamos arba pakratydamos dubenį, kad pasimarinuotų (galite viską sudėti tiesiog į plastikinį maišelį, šitaip patogiau bus vartyti).
- Maždaug po vienos paros vištieną sudedame į kepimo skardą, užpilame marinatu, kuriame marinavosi ir nuolat palaistydamos kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
- Galiausiai patiekiame su ryžiais bei daržovėmis arba kaip tik norisi. Skanaujame!
Kiaušinius dažome natūraliai
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Lašiša su ypatingu pagardu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Vištienos troškinys su šparaginėmis pupelėmis
Tortas „Juodasis miškas“
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Klasikinis medaus tortas
Keptos sezaminės vištienos receptas
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
NAMINIAI MACARONS
Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus