Troškintos vištų kepenėlės grietinės padaže
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- vištienos kepenėlės: 1 kilogramo
- morkos: 2
- svogūnai: 1 (didelio)
- grietinė: 300 gramų
- sviestas: 50 gramų
- miltai: 3 šaukštų
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos kepenėles maždaug 30 minučių pamirkome vandenyje, nuplauname bei išverdame.
2. Tuomet morką, svogūną susmulkiname, pakepiname su sviestu.
3. Ant jų beriame miltus, sumaišome, pilame grietinę bei šiek tiek vandens iki norimo padažo tirštumo.
4. Paskaniname pagal savo skonį druska ir pipirais.
5. Tada į padažą pilame vištienos kepenėles, dar maždaug kelias minutes viską patroškiname.
6. Galite valgyti ir su ryžiais, ir su bulvių koše. Skanaujame!
Vištienos kepenėlės grietinės padaže
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
Keptos vištienos kepenėlės su svogūnais
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
Vištienos kepenėlių kotletai / paplotėliai su svogūnų ir pomidorų pagardu
Vištienos kepenėlės orkaitėje su šonine
Troškintos vištienos blauzdelės morkų - svogūnų padaže
Vištiena įdarytos bulvių puselės
Keptuvėje kepti vištienos kukuliai baltame padaze
Įdarytos vištų šlaunelės
Keptuvėje troškintos vištienos širdelės su morkomis ir grietinėle
Kreminė vištiena su grybais
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
Chicken tetrazzini - makaronai su vištiena ir kreminiu sūrio padažu
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Tinginių balandėliai
Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže
Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte
Vištienos krūtinėlė keptuvėje pomidorų padaže
CAJUN vištienos sparneliai su bulvių ir kopūstų salotomis
KARŠTAS PADAŽAS PRIE VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA