Traškūs vištienos kepsneliai su kefyru ir Džiugo sūriu

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Traškūs vištienos kepsneliai su kefyru ir Džiugo sūriu

Paskelbė:
04 Kovo 2024

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlių file: 1
  • bulvių traškučių: 150 gramų
  • tarkuoto "Džiugo" sūrio: 100 gramų
  • kiaušinių: 2
  • miltų: 3 valgomųjų šaukštų
  • česnako: 2 skiltelių
  • provanso žolelių: 1 arbatinio šaukštelio
  • sojos padažo: 1 valgomojo šaukšto
  • kefyro: 100 mililitrų
 Padažui:
  • natūralaus jogurto: 150 gramų
  • citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto
  • agurkų: 1
  • krapų
  • druskos
  • pipirų


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių vištieną supjaustykite pailgais kepsneliais bei užmarinuokite mažiausiai 60 minučių tokiame marinate: kefyras, sojos padažas, česnakas, provanso žolelės, druska ir pipirai.

2. Tuomet orkaitę ikaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą patepkite aliejumi.

3. Paniravimui pasiruoškite 3 dubenėlius: miltų, plaktų kiaušinių bei bulvių traškučių. Aš pati šį kartą bulvių traškučius tiesiog sumaigiau pakuotėje su kočėlu į trupinius.

4. Po to gautus trupinukus sumaišykite su Džiugo sūriu.

5. Merkite vištienos gabaliukus į miltus, paskui į kiaušinio plakinį ir pabaigoje į čipsų/sūrio trupinius.

6. Kepkite maždaug pusvalandį.

7. Padažas: Sumaišykite jogurtą su citrinos sultimis, druska, pipirais ir krapais. Įdėkite smulkiai supjaustytų agurkų. Aš šį kartelį dar paskaninau česnako skiltele.

8. Patiekite ir mėgaukitės!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: