Keptuvėje keptos traškios vištienos juostelės su sezamais

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Keptuvėje keptos traškios vištienos juostelės su sezamais

Paskelbė:
24 Vasario 2024

Ingredientai


  • vištienos filė: 700 gramų
  • kiaušinių: 2
  • paukštienos prieskonių
  • česnako: 2 skiltelių
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • sezamo sėklų: 1 pakelio (arba pagal poreikį)
  • džiūvėsėlių: 1 stiklinės (arba pagal poreikį)
  • aliejaus (kepimui)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia vištieną supjaustykite pailgomis lazdelėmis, ištrinkite druska, pipirais, trintu česnaku ir paukštienos prieskoniais.

2. Tada viename inde suplakite kiaušinius su vienu šaukštu vandens.

3. Kitame dubenėlyje pasiruoškite džiūvėsėlius, o trečiame - sezamo sėklas.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo turėtų būti ganėtinai daug).

5. Imkite vištienos juosteles, kiekvieną merkite į kiaušinio plakinį, tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose, vėl merkite į kiaušinius ir galiausiai į sezamus.

6. Kepkite, kol gražiai apskrunda.

7. Patiekite su mėgstamu padažu, aš tiesiog sumaišiau majonezą su pomidorų padažu ir pagardinau druska bei pipirais. Skanaus!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: