Ryžiais, morkomis ir svogūnais įdaryti vištienos suktinukai orkaitėje
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- vištienos krūtinėlės: 2
- virti ryžiai: 100 gramų
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- krapai
- druska
- pipirai
- aliejus: trupučio (kepimui)
Apvoliojimui:
- kiaušiniai: 1
- džiūvėsėliai
- miltai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių ryžius išverdame bei pagardiname su druska.
2. Sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje, tuomet sumaišome su ryžiais bei pagardiname krapais.
3. Tada išplautas bei nusausintas vištienos krūtinėles supjaustome plonesniais gabalėliais.
4. Kiekvieną gabaliuką truputį "pamušame", pagardiname pipirais ir druska.
5. Dedame pasiruošto įdaro bei susukame.
6. Po to kiekvieną suktinuką apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose.
7. Paruoštus suktinukus dedame į kepimo indą, išklotą su kepimo popieriumi.
8. Užpilame šlakelį aliejaus bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
9. Patiekiame ir skanaujame!
Traškūs vištienos kepsniai džiuvėseliuose su sūriu
Traškus vištienos kepsnys
Vištienos krūtinėlė su špinatais
Vištienos suktinukai su šonine, įdaryti paprika ir varškės sūreliu
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su ryžiais
Vištienos kepsnys su sūrio ir razinų įdaru
Vištiena su apelsinais
Traški vištiena
Caprese vištiena
Įdaryta vištos krūtinėlė su morkų įdaru
Vištienos sushi - vištiena kitaip
Keptuvėje kepti traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje
Kepta vištienos krūtinėlė su džiovintais pomidorais ir mocarelos sūriu
Vištiena su medaus padažu
"Tinginių balandėliai"
Tinginių balandėliai
Tobuli vištienos suktinukai
Vištienos plovas čenakinėse
Labai skanūs ir traškūs vištienos gabaliukai
KARŠTAS PADAŽAS PRIE VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS
Vištienos šlaunelių mėsos suktinukai
Skaniausi žemėje vištienos kepsniukai, įdaryti kumpiu ir sūriu
Vištienos karbonadas su sūrio padažu
Kijevo kotletai iš maltos vištienos