Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!

Paskelbė:
23 Sausio 2020

Ingredientai:


    • malta vištiena: 500 gramų
    • sviestas: 60 gramų
    • žalumynai
    • druska
    • pipirai
    • česnako skiltelės
    • kiaušiniai: 2
    • miltai
    • džiuvesėliai (paprikos skonio)
    • aliejus
  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Iš pradžių į maltą mėsą įmaišome druskos bei pipirų. Sviestą sumaišome su mėgiamais žalumynais ir česnakais, susukame į kepimo popierių bei padedame sušalti į kamerą.
  3. Tuomet maltą vištieną bei sviestą padalinkite į 5 dalis. Paimkite dalį mėsos, į jos vidų įdėkite sviesto (tarsi darydamos cepelinus). Kiaušinius išplakite su dviem šaukštais šalto vandens. Suformuotus kotletus apvoliokite miltuose, paskui kiaušiniuose ir vėliau džiūvėsėliuose. Dėkite juos 10 minučių į šaldymo kamerą.
  4. Ištraukus vėl apvoliokite kiaušiniuose bei džiuvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje maždaug 10-15 minučių. Reikia būtinai stebėti, kad aliejus per daug neįkaistų, nes kitaip išorėję kotletai bus iškepę, o viduje - žali. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: