Perlinių kruopų ir faršo troškinys su daržovėmis

Kategorija: Kiauliena


Perlinių kruopų ir faršo troškinys su daržovėmis

Paskelbė:
07 Kovo 2024

Ingredientai


  • malta kiauliena: 500 gramų
  • perlinės kruopos: 150 mililitrų
  • druska: pagal skonį
  • mėgstami prieskoniai
  • šaldytų daržovių mišinys: 200 gramų (naudojau šaldytas morkas, porus, žirnelius, svogūnus, šparagines pupeles)
  • grietinė



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių maltą kiaulieną sumaišome su druska ir prieskoniais.

2. Sudedame į keptuvę bei kepiname tol, kol ši taps biri.

3. Supilame perlines kruopas, dar šiek tiek pakepame.

4. Tuomet puode užviriname vandenį, supilame keptuvės turinį su mėsa bei kruopomis (vandens tiek, kad mėsa būtų apsemta). Šiame etape galite suberti ir daržoves, arba galite jas berti 10 minučių vėliau, šitaip daržovės bus traškesnės. Troškinkite ant lėtos ugnies maždaug 30 minučių.

5. Paskui įdėkite grietinės, išmaišykite ir patiekite. Skanaukite!

6. Pastebėjimas: Labai gardu valgyti su virtomis bulvėmis.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: