Kotletai su čiobreliais, pievagrybiais ir maskarponės sūriu

Kategorija: Kiauliena


Kotletai su čiobreliais, pievagrybiais ir maskarponės sūriu

Paskelbė:
27 Vasario 2024

Ingredientai

  • kiaulienos faršas: 500 gramų
  • pievagrybiai: 5
  • maskarponės sūris: 2 šaukštų
  • svogūnai: 1
  • kiaušiniai: 1
  • čiobrelis: kelių šakelių
  • druska: pagal skonį
  • malti baltieji pipirai: pagal skonį
  • aliejus



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių labai smulkiai sukapojame svogūną.

2. Sukapojame pievagrybius bei čiobrelius.

3. Tuomet suberiame į kiaulienos faršą. Sudedame maskarponės sūrį, įmušame kiaušinį, pagardiname druska ir pipirais bei gerai išmaišome.

4. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų.

5. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kotletukus. Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps.

6. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: