Kotletai su čiobreliais, pievagrybiais ir maskarponės sūriu
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- kiaulienos faršas: 500 gramų
- pievagrybiai: 5
- maskarponės sūris: 2 šaukštų
- svogūnai: 1
- kiaušiniai: 1
- čiobrelis: kelių šakelių
- druska: pagal skonį
- malti baltieji pipirai: pagal skonį
- aliejus
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių labai smulkiai sukapojame svogūną.
2. Sukapojame pievagrybius bei čiobrelius.
3. Tuomet suberiame į kiaulienos faršą. Sudedame maskarponės sūrį, įmušame kiaušinį, pagardiname druska ir pipirais bei gerai išmaišome.
4. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų.
5. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kotletukus. Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps.
6. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaujame!
Kotletai "pataluose" kepti orkaitėje
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Kiaulienos kotletai su moliūgu
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Kotletai pataluose su sūriu ir pomidorais
Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"
kiaulienos kukuliukai su varške ir grietinėlės padažu
Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Faršo kepsnys, užkeptas sūriu
Kiaulienos nugarinė su bruknių padažu
Kiaulienos kotletai su makaronais
Šniceliai su balta duona ir padažu
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Greitas maltos mėsos šnicelis
Kotletai su moliūgais ir balta duona, kepti keptuvėje
Tinginių balandėliai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
Tarybiniai šniceliai su balta duona ir padažu, kaip valgykloje!
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Farširuoti mėsos kukuliukai
Makaronai “tagliatelle” su faršu