Makaronai su Bolonese padažu

Kategorija: Makaronai, pica


Makaronai su Bolonese padažu

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai:
  • 350g spagetti makaronų
  • 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
  • 1 svogūnas
  • 100g pomidorų padažo
  • 1 v.š. miltų
  • 50ml raudono vyno
  • 250ml sultinio
  • 70 ml aliejaus
  • 1 a.š. raudonėlio
  • druska ir pipirai
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną bei pomidorų padažą. Po kelių minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: