Makaronai su Bolonese padažu
Kategorija: Makaronai, pica
Ingredientai:
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną bei pomidorų padažą. Po kelių minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.
- 350g spagetti makaronų
- 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
- 1 svogūnas
- 100g pomidorų padažo
- 1 v.š. miltų
- 50ml raudono vyno
- 250ml sultinio
- 70 ml aliejaus
- 1 a.š. raudonėlio
- druska ir pipirai
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną bei pomidorų padažą. Po kelių minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.
Makaronai su kiauliena ir daržovėmis
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Šniceliai su balta duona ir padažu
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Pica su faršu
Makaronų ir faršo apkepas
ŠVELNAUS SKONIO MAKARONAI (SU KIAULIENOS KUMPELIU)
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Jautienos antrekotas keptuvėje
Avgolemono sriubyte
Kuskusas su miško grybais
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Tinginių balandėliai
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Prancūziška svogūnų sriuba
Makaronai “tagliatelle” su faršu