Tortilijos pica su kriauše, mėlynojo pelėsio sūriu ir žemės riešutais

Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai / Užkandžių receptai


Tortilijos pica su kriauše, mėlynojo pelėsio sūriu ir žemės riešutais

Paskelbė:

Ingredientai

  • Tortilija: 1 vnt.
  • Tarkuota mocaraela: 50 g
  • Kriaušė: 1/2 vnt.
  • Mėlynojo pelėsio sūris: 30 g
  • Sūdyti, kepinti žemės riešutai: 10 g


Recepto paruošimas

1. Paruoškite kriaušę: Nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Paruoškite tortiliją: Padėkite tortiliją ant kepimo popieriaus arba tiesiai į karšto oro gruzdintuvės krepšelį.

3. Užberkite mocarelą: Tolygiai paskirstykite tarkuotą mocarelą ant tortilijos pagrindo.

4. Išdėliokite kriaušės riekeles: Ant sūrio sudėkite kriaušės riekeles, kad jos dengtu visą paviršių.

5. Pridėkite mėlynojo pelėsio sūrį: Ant kriaušių uždėkite mažus gabalėlius mėlynojo pelėsio sūrio.

6. Pabarstykite riešutais: Galiausiai, pabarstykite sūdytais, kepintais žemės riešutais.

7. Kepkite: Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 165°C ir kepkite picą apie 8 minutes, kol sūris išsilydys, o tortilijos kraštai taps traškūs.

8. Patiekite: Išimkite picą iš gruzdintuvės, šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite ir mėgaukitės.

9. Santrauka: Tortilijos pica su kriauše, mėlynojo pelėsio sūriu ir žemės riešutais – tai greitai paruošiamas ir gurmaniškas patiekalas, puikiai tinkantis vakariniam pasilepinimui. Saldžios kriaušės, pikantiškas sūris ir traškūs riešutai sukuria harmoningą skonio derinį, kuris patiks tiek jums, tiek jūsų svečiams.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook