Populiarieji varškės sausainiai
Kategorija: Desertai
Reikės
200 g minkšto sviesto
250 g varškės
1 a.š. kepimo miltelių
200-250 g miltų
cukraus, sumaišyto su cinamonu
Gaminame
* Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame miltus ir kepimo miltelius (miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų). Užminkome tešlą. Dedame 1 val. į šaldytuvą.
* Iškočiojame kuo plonesnį lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus, abi puses spustelim į cinamoninį cukrų ir sulankstome du kartus per pusę. Sausainuką dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti.
* Kepame 180°C orkaitėje apie 20 min., arba kol gražiai paruduoja. Atvėsiname. Skanių sausainių!
200 g minkšto sviesto
250 g varškės
1 a.š. kepimo miltelių
200-250 g miltų
cukraus, sumaišyto su cinamonu
Gaminame
* Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame miltus ir kepimo miltelius (miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų). Užminkome tešlą. Dedame 1 val. į šaldytuvą.
* Iškočiojame kuo plonesnį lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus, abi puses spustelim į cinamoninį cukrų ir sulankstome du kartus per pusę. Sausainuką dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti.
* Kepame 180°C orkaitėje apie 20 min., arba kol gražiai paruduoja. Atvėsiname. Skanių sausainių!
Sausainiai su varške „Vokeliai“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
VARŠKINIAI SAUSAINIAI
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Klasikinis medaus tortas
Pica su tunu
Labai skanios spurgos
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
Purus, trapus ir drėgnas varškės pyragas
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
KEPTI VARŠKĖTUKAI
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Sausainiai-juostelės su džemu
Sausainiai-juostelės su džemu
Spūrgos -minkštutėlės
Veganiski virtinukai - labai skanus
Greitas Obuolių pyragas
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
Trapuciai sausainiai
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE