Velykinis tortas
Kategorija: Desertai
Medaus lakšto,citrininio ir pistaciju kremo
6vnt kiaušinių
280gr. miltų
160gr. cukraus
6 šaukštai skysto medaus
4a/š kepimo miltelių
Kremas
800gr.grietinės riebios.(su grietinėlę irgi labai skanu )
Grietinėlės standiklio(galima ir be jo)
Indelis marskapone sūrio
140gr cukraus pudros Vanilės
Išplakiau krema.Padalinau per pusę.Į vieną ispaudžiau laimo
citrinos sulčių,žievelės itarkavau ir ibėriau ciberžolės dėl spalvos.
Į kitą pusę kremo ibėriau smulkiai maltų pistacijos riešutų.Gerai išmaišiau.
1. Kiaušinius su cukrumi išmaišome iki purios masės, įpilame medų. Viską gerai išplakti.
2. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir dar kartą viską išplakame.
3.Į skarda išklojame kepimo popieriaus supilame apie puse tešlos ir kepame 10 - 15min.
(man gavos 2.5skardos biskvito.Iš kurių išpjoviau kiaušinio formos 5lakštus.
Apipjaustytus biskvito kraštus paliekam trupiniams apibarstymui pakepintus ir biskvito kraštus pasmulkiname.
Lakštus biskvito pertepame grietinės kremu.Viršų ir kraštus irgi aptepame kremu ir apibrastome trupiniais.Puošiam,kaip gaunasi?Paliekame šaldytuve keliom valandom.Ir ilgiau ?
6vnt kiaušinių
280gr. miltų
160gr. cukraus
6 šaukštai skysto medaus
4a/š kepimo miltelių
Kremas
800gr.grietinės riebios.(su grietinėlę irgi labai skanu )
Grietinėlės standiklio(galima ir be jo)
Indelis marskapone sūrio
140gr cukraus pudros Vanilės
Išplakiau krema.Padalinau per pusę.Į vieną ispaudžiau laimo
citrinos sulčių,žievelės itarkavau ir ibėriau ciberžolės dėl spalvos.
Į kitą pusę kremo ibėriau smulkiai maltų pistacijos riešutų.Gerai išmaišiau.
1. Kiaušinius su cukrumi išmaišome iki purios masės, įpilame medų. Viską gerai išplakti.
2. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir dar kartą viską išplakame.
3.Į skarda išklojame kepimo popieriaus supilame apie puse tešlos ir kepame 10 - 15min.
(man gavos 2.5skardos biskvito.Iš kurių išpjoviau kiaušinio formos 5lakštus.
Apipjaustytus biskvito kraštus paliekam trupiniams apibarstymui pakepintus ir biskvito kraštus pasmulkiname.
Lakštus biskvito pertepame grietinės kremu.Viršų ir kraštus irgi aptepame kremu ir apibrastome trupiniais.Puošiam,kaip gaunasi?Paliekame šaldytuve keliom valandom.Ir ilgiau ?
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Šventėms – tortas „Snickers“
Velykinis „Napoleonas“
Kiaušinius dažome natūraliai
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Klasikinis medaus tortas
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Skanėstas su uogomis
Tortas „Juodasis miškas“
Raudonojo aksomo tortas
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Šokoladinis tiramisų tortas
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Citrininis pyragas
Klasikinis tiramisu
Tortas „Plombyras“
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tortas „Raffaello“
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Vyniotinis su varške ir uogomis