Švediški kakaviniai kamuoliukai - chokladbollar saldainiai

Kategorija: Desertai


Švediški kakaviniai kamuoliukai - chokladbollar saldainiai

Paskelbė:
08 Lapkričio 2024

Ingredientai

16-20 kamuoliukų:

  • minkštas sviestas: 120 gramų
  • cukrus: 100 gramų
  • kakava: 2 šaukštų
  • smulkūs avižiniai dribsniai: 100 gramų (skirtų košėms)
  • sausainių trupiniai: 50 gramų (2 dideli sausainiai)

Apvoliojimui:

  • kokoso drožlės


Recepto paruošimas

1. Minkštą sviestą išsukate su cukrumi, kol masė tampa puri ir lengva.

2. Į masę suberkite avižinius dribsnius, kakavą ir sausainių trupinius, maišykite šaukštu, kol ingredientai gerai susimaišo.

3. Formuojate mažus kamuoliukus, maždaug 3 cm skersmens, ir apvoliojate juos kokoso drožlėse, kad įgautų papildomo skonio bei tekstūros.

4. Kamuoliukus galima valgyti iškart, tačiau geriau palaikykite juos šaldytuve apie valandą, kad susistovėtų ir atsiskleistų skoniai.

5. Santrauka: Švediški kakaviniai kamuoliukai – tai puikus sprendimas greitam ir sveikesniam saldumynui be kepimo. Jie yra maistingi, sotūs ir tinkami įvairioms dietoms, ypač jei naudojate sviesto ir cukraus alternatyvas.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: