Kokosiniai saldainiai - patys patys skaniausi naminiai saldainiai kokius esu ragavus!
Kategorija: Desertai
Tai tikrai patys patys skaniausi naminiai saldainiai kokius tik aš esu ragavusi. Tikrai labai rekomenduoju išmėginti!
1. Iš pradžių dubenyje sumaišome kokoso drožles bei cukraus pudrą.
2. Sudedame grietinėlę ir sviestą į puodą ir šildome ant mažos ugnies, kol sviestas ištirps.
3. Gautą mišinį supiame ant kokoso drožlių su cukraus pudra bei gerai išmaišome.
4. Po to iš gautos masės rankomis formuojame mažus kamuoliukus ir dedame juos ant sviestiniu popieriumi padengtos lėkštės.
5. Tuomet kamuoliukus padedame mažiausiai 60 minučių į šaldytuvą, kad šie sustingtų.
6. Paskui išlydome pienišką arba juodą šokoladą.
7. Kiekvieną sustingusį kokoso kamuoliuką pamerkiame į šiltą (bet ne karštą) ištirpintą šokoladą, kad jis gražiai pasidengtų šokoladu (aš pati tam naudoju medinį smeigtuką-pagaliuką).
8. Nulašiname šokolado perteklių ir padedame ant to paties sviestiniu popieriumi padengto padėklo.
9. Tada dar kartą padedame į šaldytuvą valandai, kad sustingtų šokoladas ir lepinamės!
Ingredientai
- kokosų drožlės: 200 gramų
- grietinėlė: 100 mililitrų
- cukraus pudra: 150 mililitrų
- sviestas: 70 gramų
- pieniškas arba juodas šokoladas: 200 gramų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių dubenyje sumaišome kokoso drožles bei cukraus pudrą.
2. Sudedame grietinėlę ir sviestą į puodą ir šildome ant mažos ugnies, kol sviestas ištirps.
3. Gautą mišinį supiame ant kokoso drožlių su cukraus pudra bei gerai išmaišome.
4. Po to iš gautos masės rankomis formuojame mažus kamuoliukus ir dedame juos ant sviestiniu popieriumi padengtos lėkštės.
5. Tuomet kamuoliukus padedame mažiausiai 60 minučių į šaldytuvą, kad šie sustingtų.
6. Paskui išlydome pienišką arba juodą šokoladą.
7. Kiekvieną sustingusį kokoso kamuoliuką pamerkiame į šiltą (bet ne karštą) ištirpintą šokoladą, kad jis gražiai pasidengtų šokoladu (aš pati tam naudoju medinį smeigtuką-pagaliuką).
8. Nulašiname šokolado perteklių ir padedame ant to paties sviestiniu popieriumi padengto padėklo.
9. Tada dar kartą padedame į šaldytuvą valandai, kad sustingtų šokoladas ir lepinamės!
Raktažodžiai:
kokosu drozles, grietinele, cukraus pudra, sviestas, sokoladas, juodas sokoladas, pieniskas sokoladas
Saldainiai Rafaelo
šokolado ir avokado triufeliai
Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus
Skaniausi saldainiai su baltu šokoladu
Kokosiniai sausainiai
Saldainiai: braškės šokolade - greitai pagaminamas desertas
Naminiai saldainiai "Karvutė" be kenksmingų priedų
Skaniausi visoje visatoje saldūs karameliniai saldainiai
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Saulėgrąžų ir medaus saldainiai
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekeptas desertas: šokoladiniai kokosų pyragaičiai
Sausainių ir varškės nameliai
Šokoladiniai avokado saldainiai – ypatingo skonio
Kokosinis Selga sausainių pyragas
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Naminiai varškės sūreliai
Šokoladiniai vafliai su avižų miltais
Šokoladinis tortas su traškiu "praline" sluoksniu
Tėčio gimtadienio tortas arba šokoladinis tortas su traškiu "Praline" sluoksniu
Migdolinis tortas su Daim šokoladu
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Karameliniai keksiukai
Tortas Snickers