Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis

Kategorija: Desertai


Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis

Paskelbė:
01 Spalio 2024

Ingredientai

  • paprasti sausainiai: 200 gramų (pvz.: "Gaidelis")
  • kondensuotas pienas: 1 indelio
  • uogos (tinka ir šaldytos, bet reikia atitirpinti ir nusausinti)
  • sviestas: 1 pakelio
  • varškė: 0,5 kilogramo
  • jogurtas: 150 mililitrų (naudotas vyšninis, nes naudotos vyšnių uogos)
  • želatina: 30 gramų



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių sausainius susmulkinkite, sutrinkite į miltus (aš tam naudoju kombainą).

2. Tuomet ištirpdykite sviestą, su juo sumaišykite sausainius, viską sudėkite į tortinę išimamu dugnu ir dėkite į orkaitę, kad sutvirtėtų (maždaug 15 minučių), išėmę atvėsinkite, o kol jis vėsta, imkitės varškės masės.

3. Tada želatiną užpilkite su verdančiu vandeniu, ir maišykite, kad ištirptų.

4. Sumaišykite varškę su jogurtu ir kondensuotu pienu.

5. Kai padas atvėsta, ant jo sudėkite vyšnias (arba kitas uogas), į varškę maišydamos pilkite želatiną, ir šią varškės masę pilkite ant pagrindo.

6. Kol nesustingo, viršų papuoškite uogomis, išpieškite, išrašykite ką tik širdis geidžia, ir dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Skanaukite!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: