Nekeptas sausainių ir maskarponės tortas
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- sausainių: 4 pakelių (puikiai tiks "Gaidelis")
- maskarponės sūrio: 400 gramų
- riebios grietinėlės: 250 gramų
- cukraus: 5 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių maskarponę išplakame su cukrumi bei grietinėle.
2. Sausainius sutrupiname iki stambių trupinių.
3. Tuomet pyrago formoje, išklotoje su kepimo popieriumi sluoksniuojame, trupinių sluoksnis (suberiame bei ranka suspaudžiame), tolygiai užpilame maskarponės, vėl trupinių sluoksnį, ant viršaus pilame maskarponės mišinį.
4. Sluoksniavimą užbaigiame su maskarponės sluoksniu.
5. Tada dedame bent kelioms valandoms į šaldytuvą.
6. Pjaustome ir skanaujame!
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Latviškas juodos duonos desertas
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Tiramisu nekeptas tortas
Keptas maskarponės sūrio pyragas su sausainiais ir kondensuotu pienu
Tinginių šokoladinis tortas
Tiramisu tortas su uogomis, maskarponės sūriu, grietinėle ir kava
Pyragas su maskarpone
Grietininis kriaušių pyragas su maskarponės sūriu ir laimo rūgštele
Kreminis gaivus maskarponės pyragas
Maskarponės putėsiai su braškėmis
LENGVAS IR GREITAS TIRAMISU
Obuolių desertas
Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais
Keto mityba: cinamoninės bandelės
Sluoksniuotos tešlos desertas su grietinėle ir maskarpon
Mano virtuvės sensacija: gaivus ir nekeptas varškės su sausainiais pyragas
Tortas: Napoleono pusbrolis vos iš 4 ingredientų
Keptas maskarponės ir rikotos sūrio pyragas - tortas
Šokoladinis tiramisų tortas
Dalgona sūrio desertas
Plikytų sausainių tortas su maskarpone ir rududu pagal Beatą