Nekeptas sausainių ir maskarponės tortas
Kategorija: Desertai

Ingredientai
- sausainių: 4 pakelių (puikiai tiks "Gaidelis")
- maskarponės sūrio: 400 gramų
- riebios grietinėlės: 250 gramų
- cukraus: 5 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių maskarponę išplakame su cukrumi bei grietinėle.
2. Sausainius sutrupiname iki stambių trupinių.
3. Tuomet pyrago formoje, išklotoje su kepimo popieriumi sluoksniuojame, trupinių sluoksnis (suberiame bei ranka suspaudžiame), tolygiai užpilame maskarponės, vėl trupinių sluoksnį, ant viršaus pilame maskarponės mišinį.
4. Sluoksniavimą užbaigiame su maskarponės sluoksniu.
5. Tada dedame bent kelioms valandoms į šaldytuvą.
6. Pjaustome ir skanaujame!

Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis

Latviškas juodos duonos desertas

Šokoladinis maskarponės tortas su kava

Tiramisu nekeptas tortas

Keptas maskarponės sūrio pyragas su sausainiais ir kondensuotu pienu

Tinginių šokoladinis tortas

Tiramisu tortas su uogomis, maskarponės sūriu, grietinėle ir kava

Pyragas su maskarpone

Grietininis kriaušių pyragas su maskarponės sūriu ir laimo rūgštele

Kreminis gaivus maskarponės pyragas

Tinginių šokoladinis tortas

Maskarponės putėsiai su braškėmis

Keptas varškės tinginys

LENGVAS IR GREITAS TIRAMISU

Obuolių desertas

Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais

Keto mityba: cinamoninės bandelės

Sluoksniuotos tešlos desertas su grietinėle ir maskarpon

Mano virtuvės sensacija: gaivus ir nekeptas varškės su sausainiais pyragas

Tortas: Napoleono pusbrolis vos iš 4 ingredientų

Keptas maskarponės ir rikotos sūrio pyragas - tortas

Šokoladinis tiramisų tortas

Dalgona sūrio desertas

Plikytų sausainių tortas su maskarpone ir rududu pagal Beatą