Avižinių dribsnių keksiukai su obuoliais, morkomis ir razinomis

Kategorija: Desertai


Avižinių dribsnių keksiukai su obuoliais, morkomis ir razinomis

Paskelbė:
24 Spalio 2022
Tikrai sveikuoliški, visai neriebūs, spalvingo skonio, labiau tinka pusryčiams, o ne desertui.


Ingredientai


  • avižiniai dribsniai: 450 gramų
  • miltai: 120 gramų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio su kaupu
  • cukrus: 100 gramų
  • cinamonas: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska: žiupsnelio
  • pienas: 450 mililitrų
  • aliejus: 4 valgomųjų šaukštų
  • kiaušiniai: 2
  • medus: 2 valgomųjų šaukštų
  • tarkuoti obuoliai: 200 gramų
  • tarkuotos morkos: 200 gramų
  • razinos: 250 gramų

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių viename dubenyje sumaišykite sausus ingredientus, kitame suplakite skystus. Į skystus suberkite sausus bei gerai išmaišykite.
2. Tuomet įmaišykite tarkuotus (tarkavau per smulkesnę nei burokinė) obuolius bei morkas, taip pat ir razinas. Dėkite i keksiukų formeles (aš naudojau popierines ir dedu po dvi, kad būtų tvirčiau).
3. Tada dėkite į iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 25-35 minutes. Atvėsinkite ant grotelių. Galite, jeigu norisi, apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: