Obuolių štrudelis su migdolais

Kategorija: Desertai


Obuolių štrudelis su migdolais

Paskelbė:
27 Lapkričio 2021

Ingredientai


  • šaldytos sluoksniuotos tešlos: 1 pakelio
  • sviesto: 50 gramų
  • cukraus: 2 šaukštų
  • obuolių: 3
  • džiovintų slyvų: 10
  • migdolų: saujos
  • medaus: 2 šaukštų (skysto)
  • migdolų esencijos: 0,5 šaukštelio


Recepto paruošimas


1. Pradžioje tešlą atšildome bei gana plonai iškočiojame. Sviestą išlydome bei išsukame su cukrumi. Mišiniu aptepame lakštą.
2. Tuomet obuolius nulupame bei supjaustome mažais gabalėliais. Slyvas užpilame karštu vandeniu, palaukiame kol atvės, nuvarviname bei smulkiai supjaustome. Slyvas sumaišome su obuoliais, kapotais migdolais, medumi bei migdolų esencija.
3. Gauta mase padengiame pusę lakšto bei suvyniokite taip, kad įdaras liktų giliausiuose sluoksniuose. Aptepame kiaušinio plakiniu bei kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: