Obuolių štrudelis su migdolais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- šaldytos sluoksniuotos tešlos: 1 pakelio
- sviesto: 50 gramų
- cukraus: 2 šaukštų
- obuolių: 3
- džiovintų slyvų: 10
- migdolų: saujos
- medaus: 2 šaukštų (skysto)
- migdolų esencijos: 0,5 šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pradžioje tešlą atšildome bei gana plonai iškočiojame. Sviestą išlydome bei išsukame su cukrumi. Mišiniu aptepame lakštą.
2. Tuomet obuolius nulupame bei supjaustome mažais gabalėliais. Slyvas užpilame karštu vandeniu, palaukiame kol atvės, nuvarviname bei smulkiai supjaustome. Slyvas sumaišome su obuoliais, kapotais migdolais, medumi bei migdolų esencija.
3. Gauta mase padengiame pusę lakšto bei suvyniokite taip, kad įdaras liktų giliausiuose sluoksniuose. Aptepame kiaušinio plakiniu bei kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Skanaujame!
Migdolų pyragas su uogiene
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Nesaldūs pyragėliai su grybais
VARŠKĖS APKEPAS SU MIGDOLAIS
VEGANIŠKAS UŽKANDIS SU OBUOLIAIS
Bulvių pyragas su grybais
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
Vištienos salotos "Praha". Paprastas patiekalas
Sluoksniuotos tešlos desertas su grietinėle ir maskarpon
Purus, trapus ir drėgnas varškės pyragas
RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)
Vyniotinis su varške ir uogomis
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Vegetariškas nesaldus pyragas su pomidorais ir feta
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
VARŠKINIAI SAUSAINIAI
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Traškūs spring rollsai su vištiena ir daržovėmis