Keptos bulvės su česnaku ir petražolėmis
Kategorija: Bulvių patiekalai
Ingredientai:
– bulvės – 500 g
– riebalai – 4 valgomieji šaukštai
– česnakas – 2 skiltelės
– petražolės – kelios šakelės
– druska, pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Smulkiname česnaką.
Smulkiai kapojame petražoles.
Didelėje keptuvėje kaitiname riebalus ir apkepame bulves ant didelės ugnies 10 min.
Sūdome, beriame pipirų, paskui mažiname ugnį ir gaminame 20 min bėgyje, periodiškai pamaišydami.
Į gatavas bulves dedame česnaką ir kapotus žalumynus.
Permaišome, išjungiame viryklę ir leidžiame 10 min pastovėti, kad bulvės prisigertų aromato.
– bulvės – 500 g
– riebalai – 4 valgomieji šaukštai
– česnakas – 2 skiltelės
– petražolės – kelios šakelės
– druska, pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Smulkiname česnaką.
Smulkiai kapojame petražoles.
Didelėje keptuvėje kaitiname riebalus ir apkepame bulves ant didelės ugnies 10 min.
Sūdome, beriame pipirų, paskui mažiname ugnį ir gaminame 20 min bėgyje, periodiškai pamaišydami.
Į gatavas bulves dedame česnaką ir kapotus žalumynus.
Permaišome, išjungiame viryklę ir leidžiame 10 min pastovėti, kad bulvės prisigertų aromato.
Jautienos antrekotas keptuvėje
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Neįtikėtinai skanūs kotletai ir nei gramo mėsos
Kukuliai su bešamelio padažu
Tinginių lazanija – mėgstamiausias receptas
Prancūziška svogūnų sriuba
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
keptos anties receptas
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
MAKARONAI SU VIŠTIENA KREMINIAME TIKKA PADAŽE
Labai skanios spurgos
Bulvių suktinukai
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Pica su voveraitėmis
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Alyvuogių užkandėlė
Greiti blynai
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
KREVEČIŲ UŽKANDIS