Farširuotos bulvės su mesa
Kategorija: Bulvių patiekalai
Ingredientai:
– bulvės – 15 vnt
– mėsa – 250 g
– svogūnas – 1 vnt
– druska ir pipirai pagal skonį
– grietinė, sviestas užpilui
– pagal pageidavimą pomidorų padažas
Farširuotos bulvės. Receptas žingsnis po žingsnio
1. Bulves nulupkite ir specialiu apvaliu peiliu išpjaukite bulvės vidurį. Bet jei jūs tokio neturite, peiliuku tiesiog išpjaukite bulvės vidų.
2. Išvirkite kol bus pusiau gatavos 8-10 min bėgyje.
3. Mėsą su svogūnu sumalkite mėsmale ar smulkiai supjaustykite, dėkite druskos ir pipirų.
4. Prifarširuokite bulves ir išdėliokite gilioje skardoje, tankiai, bet taip, kad iš viršaus būtų galima užpilti padažu.
5. Grietinę sumaišykite su druska, pilkite truputį vandens ir ištirpinto sviesto, išmaišykite ir užpilkite bulves.
6. Galima dėti dar pomidorų padažo, gausis sodresnis skonis.
7. Ruoškite bulves orkaitėje, 30 min 180 laipsnių temperatūroje.
8. Patiekite farširuotas bulves papuošę žalumynais. Atrodo labai apetitiškai, o skonis – nesulyginamas.
– bulvės – 15 vnt
– mėsa – 250 g
– svogūnas – 1 vnt
– druska ir pipirai pagal skonį
– grietinė, sviestas užpilui
– pagal pageidavimą pomidorų padažas
Farširuotos bulvės. Receptas žingsnis po žingsnio
1. Bulves nulupkite ir specialiu apvaliu peiliu išpjaukite bulvės vidurį. Bet jei jūs tokio neturite, peiliuku tiesiog išpjaukite bulvės vidų.
2. Išvirkite kol bus pusiau gatavos 8-10 min bėgyje.
3. Mėsą su svogūnu sumalkite mėsmale ar smulkiai supjaustykite, dėkite druskos ir pipirų.
4. Prifarširuokite bulves ir išdėliokite gilioje skardoje, tankiai, bet taip, kad iš viršaus būtų galima užpilti padažu.
5. Grietinę sumaišykite su druska, pilkite truputį vandens ir ištirpinto sviesto, išmaišykite ir užpilkite bulves.
6. Galima dėti dar pomidorų padažo, gausis sodresnis skonis.
7. Ruoškite bulves orkaitėje, 30 min 180 laipsnių temperatūroje.
8. Patiekite farširuotas bulves papuošę žalumynais. Atrodo labai apetitiškai, o skonis – nesulyginamas.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Skaniausia rūgštynių sriuba
Raudonojo aksomo tortas
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Šventėms – tortas „Snickers“
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Šašlykai greituoju būdu..
Tortas „Juodasis miškas“
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Bruschetta su kumpiu ir daržovėmis
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Klasikinis medaus tortas
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Švilpikai iš saldžių bulvių
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Vištienos file kepta folijoje
Salotos „Juodasis deimantas“