RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)

Kategorija: Blynai


RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • miltai: ~210-250 gramų
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanduo: 0,5 puodelio (kambario temperatūros)
    • svogūnų laiškai: keletos
    • aliejus (kepimui)
  1. Iš pradžių miltus sumaišome su druska bei vandeniu, užminkome tešlą, minkome maždaug 5 minutes. Tešla privalo gautis elastinga, ir vos vos limpanti. Tada tešlą aptepame aliejumi, uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu bei paliekame mažiausiai 30 minučių pailsėti.
  2. Tuomet tešlą padaliname į 4 lygias dalis, kiekvieną atskirai plonai iškočiojame, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, susukame į vyniotinuką, tą vyniotinuką susukame į spiralę (kaip sraigę), delnu paplojame bei atsargiai dar kartą iškočiojame. Plonai nesigaus, o to daryti ir nereikia.
  3. Paskui į keptuvę pilame maždaug pora valgomųjų šaukštų aliejaus, dedame po vieną blyną bei apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: