Moliūgų blynai be pieno produktų
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- sviestinis moliūgas: 500 gramų
- migdolų miltai: 100 gramų
- miltai: 60 gramų
- rudas cukrus: 20 gramų
- kiaušiniai: 3
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pasiruošiame moliūgų tyrę pagal mano aprašyme aprašytą būdą.
2. Tada į dubenį sudedame visus nurodytus ingredientus ir užmaišome tešlą.
3. Iškepame blynus keptuvėje, kelis kartus apversdami.
4. Patiekiame su grietine, jogurtu arba mėgstamu džemu. Skanaujame!
Purūs blynai su moliūgu
MOLIŪGŲ IR BULVIŲ BLYNAI
Moliūgų blynai su sūriu
Blyneliai su moliūgu
GRIKIŲ BLYNAI | RECEPTAS
Mieliniai čirviniai blynai - vaflinės širdelės su bananais
Kepti vafliai - čirviniai blynai su vandeniu
ŽEMAITIŠKI BLYNAI KITAIP (SU VOVERAITĖMIS)
Bulvių ir moliūgų blynai
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
BLYNAI SU RICOTTA
Blynų receptas su kefyru
Blynai kitaip - sumuštinių keptuvėje... su nutella
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Pilno grūdo cinamoniniai blynai
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
Biskvitiniai čirviniai blynai
Graikiško jogurto blynai
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais pagal Beatą
Kataif (Qataeiyf) - arabiški miltiniai blynai su varške, obuoliais ir cinamonu
KRABŲ LAZDELIŲ BLYNAI
Tuno ir cukiniju blynai
Amerikietiški blynai