Greitai paruošiami lietiniai
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- kiaušiniai: 1
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- miltai: 350 gramų
- vanduo: 550 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinį išplakite su druska. Tada įpilkite dalį vandens, dėkite miltus, gerai išmaišykite bei įpilkite likusį vandenį, dar kartą gerai išmaišykite. Palikite pastovėti maždaug pusvalandį (jei tikrai skubate, tai galite kepti iškart). Tuomet įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus bei kepkite.
2. Gardūs ir šilti, ir šalti, tiek su uogiene, tiek su jogurtu, tiek su vaisiais, tiek su įvairiausiais įdarais. Skanaus!
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Varškėčiai - teceptas iš mamos sąsiuvinio
VIŠTIENOS KUMPELIAI SU BULVĖMIS IR POMIDORAIS
Lietiniai blynai su apelsinų uogienė
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
"Tinginių" troškinys su kalakutienos arba vištienos faršu ir kopūstais
Šniceliai su balta duona ir padažu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Kepti pievagrybiai
JAUTIENOS PLOVAS ORKAITĖJE
ČENAKAI SU KIAULIENA
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
Sprandinės suktinukai su grybais
AVINŽIRNIŲ MALTINUKAI - PATIKS NE TIK VEGETARAMS!
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
BLYNELIAI: CHYČIN - KAUKAZO VIRTUVĖ
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI