Kiaulienos sprandinės šašlykai marinuoti kefyre
Paskelbė:
21 Geg. 2020
Tikriausiai nėra žmogaus, kuris nemėgtų šašlykų. Jei tik užuodžiu, kad kaimynai kepa šašlykus, būtinai tai bėgu daryti ir aš, nes seilės pradeda kauptis. Aš šašlykus stengiuosi marinuoti įvairiai, kartais su mineraliniu, kartais su obuolių sultimis, kartais su majonezu ir garstyčiomis. Bet dažniausiai vistiek grįžta receptas su kefyru. Man jis tikriausiai pats geriausias, bet vis bandau ir kitus, kad šis neatsibostų. :)

Ingredientai:


    • kiaulienos sprandinė: 2 kilogramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • svogūnai: 2
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • kefyras: 0,5 litro
  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausia kiaulienos sprandinę supjaustykite stambokais gabaliukais.
  3. Svogūną nulupkite.
  4. Česnaką irgi nulupkite.
  5. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  6. Česnaką pasmulkinkite.
  7. Česnaką ir svogūnus suberkite ant kiaulienos gabaliukų.
  8. Pabarstykite pipirais ir užpilkite kefyru. Gerai išmaišykite.
  9. Leiskite kiek pasimarinuoti (bent pusvalandį).
  10. Po to sunerkite mėsą ant iešmų.
  11. Prieš kepdami pabarstykite druska.
  12. Kepkite ant gerai įkaitintų žarijų.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно