Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu

Kategorija: Žuvies patiekalai


Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu

Paskelbė:
17 Gruodžio 2019
Pagal šį receptą paruošta silkė gaunasi gaivi ir lengvai gali pakeisti įprastas arba jau kiek pabodusias silkes ir tapti fantastišku šventiniu patiekalu.

  • silkės su galva: 1
  • apelsinai: 0,5
  • porai: 1
  • veganiškas majonezas: 1 valgomojo šaukšto (perku prekybos centruose)
  • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio

  1. Iš pradžių silkę išsivalykite ir pasidarykite filė.
  2. Tuomet supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  3. Tada apelsiną nulupkite su baltąja žievės dalimi. Gražiai peiliu išpjaukite skilteles.
  4. Porą supjaustykite žiedeliais.
  5. Po to majonezą sumaišykite su kariu.
  6. Paskui į lėkštę gražiai dėkite silkės gabaliukus, apelsino skilteles ir pabarstome porais.
  7. Tepkite pagardinto majonezo. Jei norisi visą silkę galima sumaišyti su daugiau majonezo, bet man jo daug nesinorėjo, tik šiek tiek dėl skonio. Skanaus!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: