Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu
Kategorija: Žuvies patiekalai
Pagal šį receptą paruošta silkė gaunasi gaivi ir lengvai gali pakeisti įprastas arba jau kiek pabodusias silkes ir tapti fantastišku šventiniu patiekalu.
- silkės su galva: 1
- apelsinai: 0,5
- porai: 1
- veganiškas majonezas: 1 valgomojo šaukšto (perku prekybos centruose)
- karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
- Iš pradžių silkę išsivalykite ir pasidarykite filė.
- Tuomet supjaustykite nedideliais gabaliukais.
- Tada apelsiną nulupkite su baltąja žievės dalimi. Gražiai peiliu išpjaukite skilteles.
- Porą supjaustykite žiedeliais.
- Po to majonezą sumaišykite su kariu.
- Paskui į lėkštę gražiai dėkite silkės gabaliukus, apelsino skilteles ir pabarstome porais.
- Tepkite pagardinto majonezo. Jei norisi visą silkę galima sumaišyti su daugiau majonezo, bet man jo daug nesinorėjo, tik šiek tiek dėl skonio. Skanaus!
Kiaušinius dažome natūraliai
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Šventėms – tortas „Snickers“
MARINATAS SU APELSINAIS VIŠTIENAI
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Šašlykai greituoju būdu..
Raudonojo aksomo tortas
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Sriuba su porais ir lašiša
VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Vištiena su kariu
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS