Ypatingo skonio silkė su baravykais

Kategorija: Grybų patiekalai / Žuvies patiekalai


Ypatingo skonio silkė su baravykais

Paskelbė:
19 Balandžio 2022
Šiam nuostabiam silkės patiekalui tinka ir šaldyti baravykai.



Ingredientai



  • marinuota silkė: 400 gramų
  • šaldyti arba švieži baravykai: 500 gramų (naudojau šaldytus)
  • svogūnai: 1
  • saulėgrąžų aliejus
  • džiovintas čiobrelis
  • džiovintas raudonėlis
  • druska

Recepto paruošimas



1. Jeigu turimi grybai yra šaldyti, reikia juos per visą naktį palaikyti šaldytuve, kol atsileis.
2. Po to svogūnus lengvai pakepinkite ant šlakelio aliejaus.
3. Berkite atitirpusius grybus, pabarstykite prieskoniais ir pakepkite kol grybai lengvai apkeps. Lengvai pasūdykite druska.
4. Silkę supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais ir apipilkite aliejumi kuriame buvo.
5. Paskui ant viršaus dėkite atvėsintus baravykus.
6. Viską palaikykite maždaug pora valandų šaldytuve, kad skoniai "susidraugautų" ir lepinkitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: