Parodė kaip pasigaminti skaniausią sūdytą lašišą namie

Paskelbė:
11 Birželio 2022
Sūdyta lašiša tai nerealiai skanus užkandis. Geriausia visada yra sūdyti nedidelį gabaliuką, nes po 4-5 dienų žuvis kiek sukietėja ir nebebūna tokia skani. Ir žinoma, ji gali tiesiog nusibosti, nes kasdien gi jos nevalgysi. O dabar pats nerealiausias jos pagaminimo variantas, kad nebereiktų pirkti parduotuvėje. 



Ingredientai


  • lašiša: gabaliuko
  • druska: 2 arbatinių šaukštelių
  • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • citrininiai žuvies prieskoniai

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių nulupame lašišai odą bei išimame kaulus.
2. Tuomet dubenėlyje sumaišome druską su cukrumi.
3. Gautame mišinyje apvoliojame lašišą.
4. Tada gausiai apibarstome prieskoniais.
5. Uždengiame bei padedame į šaldytuvą.
6. Po pusės paros apverčiame.
7. Pastebėjimas: Galite, aišku, vynioti į maistinę plėvelę. Bet aš to nedarau? Dar reiks saugoti, kad susidaręs skystis neišbėgtų... Galite valgyti jau po paros, bet žuvis dar gardesnė bus po 48 valandų.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно