Krevetės Kūčioms - Česnakinių krevečių ir daržovių iešmeliai
Kategorija: Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai / Užkandžių receptai

Ingredientai
- tigrinės krevetės: 300 gramų
- aliejus (kepimui)
- česnakas: 2 skiltelių
- druska
- pipirai
- cukinijos: 1 (nedidelės)
- morkos: 1 (nedidelės)
- raudonosios paprikos: 1 (nedidelės)
- pievagrybiai: 12 (nedidelių)
- citrinos: 1
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia krevetes atlaidinkite.
2. Daržoves supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus, druska ir pipirais.
3. Daržoves paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-15 minučių.
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite krevetes ir maišydami kepkite keletą minučių.
5. Į keptuvę įtarkuokite česnaką, berkite druskos bei pipirų. Kepkite dar keletą minučių.
6. Ant iešmelių suverkite krevetes ir daržoves.
7. Patiekite su citrina ir skanaukite!
Panašūs receptai

Krevetės Kūčioms - česnakinių krevečių ir daržovių iešmeliai

Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis

Šiltos daržovių salotos su krevetėmis

Krevetės su česnaku ir čili

Orkaitėje keptos tortilijos su krevetėmis

Vištienos ir krevečių apkepėlė

Česnakinės krevetės

Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)

Krevetės, kurių neįmanoma pamiršti

Krevetės

New Orlean’o stiliaus krevetės

KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI