Krevetės Kūčioms - Česnakinių krevečių ir daržovių iešmeliai

Kategorija: Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai / Užkandžių receptai


Krevetės Kūčioms - Česnakinių krevečių ir daržovių iešmeliai

Paskelbė:

Ingredientai

  • tigrinės krevetės: 300 gramų
  • aliejus (kepimui)
  • česnakas: 2 skiltelių
  • druska
  • pipirai
  • cukinijos: 1 (nedidelės)
  • morkos: 1 (nedidelės)
  • raudonosios paprikos: 1 (nedidelės)
  • pievagrybiai: 12 (nedidelių)
  • citrinos: 1


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia krevetes atlaidinkite.

2. Daržoves supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus, druska ir pipirais.

3. Daržoves paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-15 minučių.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite krevetes ir maišydami kepkite keletą minučių.

5. Į keptuvę įtarkuokite česnaką, berkite druskos bei pipirų. Kepkite dar keletą minučių.

6. Ant iešmelių suverkite krevetes ir daržoves.

7. Patiekite su citrina ir skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook