Įdaryti kiaušiniai su rūkyta žuvimi
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- kiaušiniai
- karšto rūkymo lydeka
- mėlynieji svogūnai
- mėgstamas majonezas
- saldi džiovinta paprika
- juodieji pipirai
- krapai
- agurkai, salotų lapai (serviravimui ir užkandai)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinius išvirkite.
2. Gražiai nulupkite.
3. Perpjaukite pusiau bei leiskite atvėsti.
4. Tuo tarpu ruoškite įdarą: iš rūkytos lydekos išimkite kaulus bei susmulkinkite. Labai smulkiai supjaustykite svogūną. Iš pravėsusių kiaušinių atsargiai išimkite trynius bei susmulkinkite.
5. Dėkite žuvį, svogūną bei trynius į dubenėlį, paskaninkite prieskoniais ir sumaišykite su šiek tiek majonezo.
6. Arbatinio šaukštelio pagalba įdaru užpildykite trynio vietą su kaupu.
7. Dėliokite į lėkštę su šviežiomis daržovėmis. Skanaukite!
Raktažodžiai:
kiaušiniai, karšto rūkymo lydeka, mėlynieji svogūnai, majonezas, saldi džiovinta paprika, juodieji pipirai, krapai, salotų lapai
Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
Tunu įdaryti kiaušiniai
Įdaryti kiaušiniai
Sočios virtų kiaušinių salotos su rūkyta šonine
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
Kepta įdaryta žuvis - skrumbrė su daržovių įdaru
Jūros lydekos filė kepta orkaitėje
Įdarytas kalmaras su vištiena, sūriu ir kiaušiniu
Sumuštiniai su kiaušiniu ir ridikėliais
Gardžios tuno salotos
Žagereliai
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Sluoksniuota mišrainė "Mimoza" su tunu
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
Keptuvėje kepti jūros lydekos kepsniai
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Šaltiena
Sumuštiniai - suvožtinis su žuvimi