Omletas su bulvėmis ir sūriu
Kategorija: Užkandžiai
Jums reikės:
- 8 kiaušiniai
- 0,5 kg. bulvių
- 100 g. parmezano sūrio
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 svogūno
- svogūnų laiškų
- šviežiai maltų pipirų ir druskos
- Bulves nulupame ir erdame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves truputį atvėsiname is supjaustome storomis riekėmis.
- Imame didesnę keptuvę storu dugnu. Joje įkaitiname aliejų ir kelias minutes pakepiname smulkintą svogūną.
- Kiaušinius gerai išplakame, įmaišome smulkintų svogūno laiškų, tarkuotą parmezano sūrį. Pagardiname druska ir pipirais.
- Bulvių riekeles dedame ant pakepinto svogūno ir apipilame kiaušinio plakiniu. Kepame 10 minučių ant silpnos ugnies, kol sukietės kraštai ir kiaušinio plakinys sutirštės. Tada keptuvę pašauname į orkaitę ir kepame dar 2 – 3 minutes, kol omletas įgaus gražiai auksinę spalvą.
Kiaušinius dažome natūraliai
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Omletas su bulvėmis ir grybais
Vištienos ir cukinijų apkepas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Orkaitėje keptas omletas
Raudonojo aksomo tortas
Itališkas baklažanų apkepas
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Su bulvėmis kepta silkės filė
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
Bulvių pyragas su grybais
LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS
Spageti troškinys su vištiena
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS