Sotus omletas su dešrelėmis

Kategorija: Užkandžių receptai


Sotus omletas su dešrelėmis

Paskelbė:

Ingredientai

  • kiaušinių: 10
  • miltų
  • pieno
  • mėgstamų dešrelių: ~8
  • svogūnų laiškų
  • krapų
  • prieskoninių žolelių
  • druskos (priklausomai nuo dešrelių)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia susipjaustykite dešreles, suberkite jas į gerai įkaitusią keptuvę ir apkepinkite.

2. Per tą laiką, kol dešrelės kepa, susipjaustykite svogūnų laiškus ir pasiimkite didelį indą bei išplakite jame kiaušinius.

3. Beplakant įpilkite pieno, įberkite žiupsnelį miltų, prieskoninių žolelių ir krapų.

4. Visą pasiruoštą plakinį pilkite tiesiai ant apkepusių dešrelių, pamaišykite ir ant viršaus užbarstykite svogūnų laiškus.

5. Pamažinkite kaitrą, uždenkite dangtį ir laukite kol iškeps. Pas mane keptuvė ne lygiu dugnu, tai man visai į pabaigą dar teko ir apversti omletą, kad pilnai iškeptų vidurys. Bet aš taip galvoju, kad naudojant lygią keptuvę, omletas turėtų iškepti neapvertus. Patiekite ir skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook