Sotus omletas su dešrelėmis
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- kiaušinių: 10
- miltų
- pieno
- mėgstamų dešrelių: ~8
- svogūnų laiškų
- krapų
- prieskoninių žolelių
- druskos (priklausomai nuo dešrelių)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia susipjaustykite dešreles, suberkite jas į gerai įkaitusią keptuvę ir apkepinkite.
2. Per tą laiką, kol dešrelės kepa, susipjaustykite svogūnų laiškus ir pasiimkite didelį indą bei išplakite jame kiaušinius.
3. Beplakant įpilkite pieno, įberkite žiupsnelį miltų, prieskoninių žolelių ir krapų.
4. Visą pasiruoštą plakinį pilkite tiesiai ant apkepusių dešrelių, pamaišykite ir ant viršaus užbarstykite svogūnų laiškus.
5. Pamažinkite kaitrą, uždenkite dangtį ir laukite kol iškeps. Pas mane keptuvė ne lygiu dugnu, tai man visai į pabaigą dar teko ir apversti omletą, kad pilnai iškeptų vidurys. Bet aš taip galvoju, kad naudojant lygią keptuvę, omletas turėtų iškepti neapvertus. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS

Omletas su smidrais, meškiniu česnaku ir šonine

Graikiškas omletas su vyšniniais pomidorais, alyvuogėmis ir feta sūriu

Nesaldūs užkandiniai keksiukai su dešrelėmis ir kefyru

Čili dešrainiai

Tobuli pusryčiai: Kiaušinienė ar omletas? Fritata!

Klasikinis omletas su kumpiu, sūriu ir pomidorais

Omletas keptuvėje su daržovėmis, kumpiu ir sūriu

Omletas su bulvėmis ir sūriu

Plakta kiaušinienė kitaip su dešrelėmis, pienu ir sūriu

Omletas su sūdyta lašiša - super paprastas receptas!

Omletas su morkų įdaru