Omletas keptuvėje su daržovėmis, kumpiu ir sūriu
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- kiaušiniai: 4
- paprikos: 0,5 (mažesnės)
- pievagrybiai: 7-8
- fermentinis sūris: 100 gramų
- kumpis: 100 gramų
- sviestas ir aliejus: kepimui
- mėgstami prieskoniai (naudoti juodieji pipirai, druska bei džiovintas bazilikas)
- pienas: 7-8 šaukštų (nėra privaloma)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje nusivalykite daržoves ir jas susmulkinkite. Supjaustykite smulkiais griežinėliais kumpį, sutarkuokite sūrį.
2. Tuomet į keptuvę įdėkite sviesto, įpilkite truputį aliejaus bei sudėkite pievagrybius. Jiems apkepus, suberkite papriką, ir kumpį, šiek tiek pakepinkite.
3. Kol kepa daržovės, suplakite kiaušinius su pienu bei prieskoniais. Supilkite ant daržovių. Sumažinkite liepsną bei kepkite apie 5-6 minutes.
4. Po to apverskite omletą, keletą minučių pakepinkite, užberkite sutarkuotą sūrį bei sulenkite omletą pusiau (kad gautųsi pusmėnulis). Rekomenduojame patiekti su marinuotais agurkėliais. Skanaukite!
Panašūs receptai

Klasikinis omletas su kumpiu, sūriu ir pomidorais

Graikiškas omletas su vyšniniais pomidorais, alyvuogėmis ir feta sūriu

Tobuli pusryčiai: Kiaušinienė ar omletas? Fritata!

Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Orkaitėje keptas skanus ir paprastas kiaušinių omletas su kumpiu

Vyriškas perlenktas omletas su rūkytu kumpiu, dešra ir sūriu

Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis

Omletas su smidrais, meškiniu česnaku ir šonine

Sumuštinis "Monte Cristo"

Omletas su smidrais (šparagais)

UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS

Virtas omletas kepimo maišelyje