Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

Kategorija: Užkandžių receptai


Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

Paskelbė:

Ingredientai

  • juodos duonos: 1 kepalo
  • rūkytų kiaulių ausys: 3
  • kietojo sūrio: 200 gramų
  • lydyto sūrelio: 200 gramų
  • majonezo: 100 gramų
  • česnako: 2 skiltelių
  • petražolių: pagal skonį
  • aliejaus (duonos kepimui)


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia supjaustome duoną norimo dydžio juostelėmis. Iškepame jas įkaitintame aliejuje.

2. Tuomet pasiruošiame padažą iš lydyto sūrio, majonezo ir česnako. Visus ingredientus sudedame į dubenį bei gerai išmaišome.

3. Tada kietąjį sūrį sutarkuojame.

4. Po to iškeptos duonos vieną galą pamirkome į padažą bei tarkuotą sūrį, ir taip padarome su visomis keptos duonos juostelėmis.

5. Paskui duoną sudedame ratu ant padėklo. Supjaustome kiaulės rūkytas ausis juostelėmis bei sudedame į duonos rato vidurį, papuošiame, jei norisi, petražolėmis. Skanaujame! Puikiai tinka su šalto alaus bokalu.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook