Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- juodos duonos: 1 kepalo
- rūkytų kiaulių ausys: 3
- kietojo sūrio: 200 gramų
- lydyto sūrelio: 200 gramų
- majonezo: 100 gramų
- česnako: 2 skiltelių
- petražolių: pagal skonį
- aliejaus (duonos kepimui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustome duoną norimo dydžio juostelėmis. Iškepame jas įkaitintame aliejuje.
2. Tuomet pasiruošiame padažą iš lydyto sūrio, majonezo ir česnako. Visus ingredientus sudedame į dubenį bei gerai išmaišome.
3. Tada kietąjį sūrį sutarkuojame.
4. Po to iškeptos duonos vieną galą pamirkome į padažą bei tarkuotą sūrį, ir taip padarome su visomis keptos duonos juostelėmis.
5. Paskui duoną sudedame ratu ant padėklo. Supjaustome kiaulės rūkytas ausis juostelėmis bei sudedame į duonos rato vidurį, papuošiame, jei norisi, petražolėmis. Skanaujame! Puikiai tinka su šalto alaus bokalu.
Panašūs receptai

Keptos duonos tortas

Kepta duona su sūriu, česnaku ir majonezu kaip bare

Kepta duona su ikriukais

Skystas sūrio padažas prie keptos duonos

Ožkos sūrio užtepėlė su žalumynais ir grietine

Duonos riekelėje keptas kiaušinis

Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė

Kepta duona su sūriu ir majonezu orkaitėje

Kepta duona karšto oro gruzdintuvėje

Kepta duona su varškės ir sūrio padažu

Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai

Užkandžiai su sūriu