Krabų lazdelės tešloje su sūriu
Kategorija: Žuvies patiekalai / Užkandžiai
Ingredientai
- Krabų skonio lazdelės: 100 g
- Kvietiniai miltai: 30 g
- Kiaušiniai: 1 vnt.
- Fermentinis sūris: 40g
- Druska, saldžioji rūkyta paprika, česnakų granulės: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kiaušinį išplakti su prieskoniais. Krabų skonio lazdeles smulkiai supjaustyti ir sudėti prie kiaušinio. Ten pat suberti ir smulkiai tarkuotą sūrį. Viską išmaišyti.
2. Subėrti miltus, dar kartą gerai išmaišyti. Jei masė labai tiršta ir "nelimpa" tarpusavyje (taip gali nutikti dėl mažesnio kiaušinio) galima įpilti šlakelį vandens ar pieno.
3. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus. Šaukštu formuoti nedidelius blynelius ir kepti ant silpnos kaitros uždengus dangčiu apie 2 minutes, tada apversti.
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
įdarytos krabų lazdelės
Krabų lazdelės alaus tešloje
UŽKANDIS "VIENUOLIO TROBELĖ"
Sūrio lazdelės
KRABŲ LAZDELIŲ BLYNAI
Užkandis "Vienuolio trobelė"
Krabų lazdelių ir sūrio mini rožytės
Tortilojos užkandėlės
UŽKANDUKAI SU SIURPRIZU ŠAUKŠTELIUOSE (SU VIŠTIENA)
Sumuštiniai su krabų lazdelėmis
TRAŠKIOS MOZZARELLA SŪRIO LAZDELĖS
Sūrio lazdelės orkaitėje su kmynais
Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė
Lavašas su krabų lazdelėmis, virtais kiaušiniais ir majonezu
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta
Sushi
Taupūs tuno ir bulvių kepsneliai
Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų
UŽKANDĖLĖS SU LAŠIŠA
Grissini duonos lazdelės su Parmezano sūriu
Vištienos lazdelės su padažu
Suši su krabų lazdelėmis, agurkais ir avokadu