Krabų lazdelės purioje tešloje

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


Krabų lazdelės purioje tešloje

Paskelbė:
07 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Kiaušiniai: 2 vnt.
  • Miltai: 1/3 stikl.
  • Krabų lazdelės: 250g
  • Alus ar gazuotas vanduo, kad tešla taptų tąsi
  • Druska: pagal skonį
  • Malta rūkyta saldžioji paprika: pagal skonį
  • Krapai: kelios šakelės
  • Aliejus: kepimui
Padažui:
  • Majonezas: 1/4 stikl.
  • Saldžiarūgštis padažas: ~ 4 arb. š.
  • Druska: žiupsnelis
  • Pipirai: žiupsnelis
  • Krapai: patiekimui (nebūtina)


Recepto paruošimas

1. Į dubenį suberti miltus ir įmušti kiaušinius. Išmaišyti.

2. Įpilti tiek alaus (ar gazuoto vandens), kad gautųsi tiršta tešla.

3. Į tešlą įberti druskos, maltos paprikos, kapotų krapų. Išmaišyti.

4. Krabų lazdeles perpjauti išilgai per pusę.

5. Kiekvieną krabų lazdelės juostelę merkti į tešlą ir kepti truputėliu aliejaus išteptoje keptuvėje iš abirjų pusių, kol bus gražiai auksinės spalvos.

6. Padažui visus ingredientus sudėti į dubenėlį, išmaišyti ir patiekti su iškeptais blyneliais.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: