Įdarytos pusryčių bandelės su dešra ir sūriu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- Bandelė: 4 vnt. (mėgstamos, be įdaro)
- Fermentinis sūris: 60 g
- Dešra: 40 g
- Pomidorų padažas: keli šaukštai
Recepto paruošimas
1. Bandeles viršuje įpjauti keturis kartus. Nepjauti iki galo, tik maždaug iki pusės.
2. Kiekvieną tarpelį ištepti pomidorų padažu (ar kečupu).
3. Dešrą supjaustyti griežinėliais, sūrį plonais gabaliukais.
4. Kiekvieną bandelės griovelį įdaryti dešra ir sūriu.
5. Į bandelės vidurį įdėti papildomai sūrio ir bandeles dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti kol sūris išsilydis.
Klasikinis sūrainis
Karšti sumuštiniai kitaip su daktariška dešra ir sūriu orkaitėje
Mini pusryčių picos
Klasikinis sūrainis - cheeseburger
Naminiai mėsainiai su lašiša
Naminės mielinės bandelės mėsainiams su sezamo sėklomis
Greitai pagaminamos mielinės bandelės su kefyru
Čili dešrainiai
Mėsainis Insanity
Bandelės su varške ir obuoliais be mielių
Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje
Prancūziškas užkandis
Sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu
Avižinės varškės bandelės su sėklomis, karšto oro gruzdintuvėje
Traškūs čiabatos sumuštiniai su kiaušiniu, daktariška dešra ir sūriu
Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra
Vafliai su tarkuota dešra ir sūriu
Prancūziški kepti rageliai su sūriu ir kumpiu
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
Nesaldžios česnakinės bandelės - Ukrainietiškos pampuškos
Įdaryti kruasanai su grūdais, vištiena, sūriu, naminiu pomidorų padažu
Jorkšyro pudingas su dešra, sūriu ir žalumynais
Bandelės su lašinukais
Kiaušinis keptas bandelėje