Pusryčių užtepėlė su rūkyta lašiša, kiaušiniais, krapais ir majonezu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- karšto rūkymo lašiša: 200 gramų
- virti kiaušiniai: 2
- svogūnų laiškai: 2
- krapai: šiek tiek
- majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
- skrebutis, juoda duona, prancūziškas arba paprastas batonas (patiekimui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į dubenėlį dėkite susmulkintą lašišą, taip pat smulkiai supjaustytus kiaušinius, svogūnų laiškus bei krapus.
2. Tada įdėkite mėgstamo majonezo bei išmaišykite. Paragaujame. Priklausomai nuo turimos lašišos bei naudoto majonezo skonio, gali prireikti druskos (o gal norėsis ir malto pipiriuko).
3. Po to tepame ant skrebučio, juodos duonos, prancūziško ar įprasto batono.
4. Patiekiame ir valgome!
Užkandėlė su rūkyta lašiša ant iceberg salotų lapų
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
lašišos užtepėlė su lydytu sūriu
VIRTŲ KIAUŠINIŲ IR LAŠIŠOS UŽKANDIS
Krepšeliai su lašiša
UŽKANDĖLĖS SU LAŠIŠA
Riestains su lašiša
Naminiai mėsainiai su lašiša
Pasakiško skonio silkės užtepėlė su kiaušiniais
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Greita užtepėlė su rūkyta skumbre ir ikrais
Česnakinė morkų užtepėlė
Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Ožkos sūrio užtepėlė su žalumynais ir grietine
Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu
Sumuštiniai su avokadais ir krevetėmis
Tuno užtepėlė su kiaušiniais, svogūnu ir majonezu
Vegetariški sumuštiniai su morkomis ir česnaku
Karšti sumuštiniai su kiaušiniais
Įdaryti kiaušiniai su rūkyta žuvimi
Užkandis "Musmirės" su vištienos kumpiu
sumuštinukai su pievagrybių užtepėle