Pusryčių užtepėlė su rūkyta lašiša, kiaušiniais, krapais ir majonezu

Kategorija: Užkandžiai


Pusryčių užtepėlė su rūkyta lašiša, kiaušiniais, krapais ir majonezu

Paskelbė:
22 Lapkričio 2023

Ingredientai


  • karšto rūkymo lašiša: 200 gramų
  • virti kiaušiniai: 2
  • svogūnų laiškai: 2
  • krapai: šiek tiek
  • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
  • skrebutis, juoda duona, prancūziškas arba paprastas batonas (patiekimui)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia į dubenėlį dėkite susmulkintą lašišą, taip pat smulkiai supjaustytus kiaušinius, svogūnų laiškus bei krapus.

2. Tada įdėkite mėgstamo majonezo bei išmaišykite. Paragaujame. Priklausomai nuo turimos lašišos bei naudoto majonezo skonio, gali prireikti druskos (o gal norėsis ir malto pipiriuko).

3. Po to tepame ant skrebučio, juodos duonos, prancūziško ar įprasto batono.

4. Patiekiame ir valgome!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: