Krabų lazdelių kepsneliai - kotletai su lydytu sūriu, be mėsos

Kategorija: Užkandžiai


Krabų lazdelių kepsneliai - kotletai su lydytu sūriu, be mėsos

Paskelbė:
09 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Krabų lazdelės: 200 gramų
  • Lydytas sūris: 200 gramų
  • Kiaušiniai: 2 vienetai
  • Druska: pagal skonį
  • Smulkinti krapai: 2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai: 100 gramų
  • Aliejus kepimui: 2 šaukštai


Recepto paruošimas

1. Paruoškite ingredientus: smulkiai sutarkuokite krabų lazdeles ir lydytą sūrį.

2. Sumaišykite masę: dubenyje sumaišykite tarkuotas krabų lazdeles, sūrį, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir smulkintų krapų. Viską gerai išmaišykite, kol gausite vienalytę masę.

3. Formuokite kepsnelius: iš gautos masės drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kepsnelius.

4. Apvoliokite džiūvėsėliuose: kiekvieną kepsnelį apvoliokite džiūvėsėliuose, kad jie tolygiai pasidengtų.

5. Kepkite: įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies.

6. Dėkite kepsnelius ir kepkite iš abiejų pusių po 3–4 minutes, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs.

7. Patiekite: iškepusius kepsnelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.

8. Patiekite šiltus su mėgstamu garnyru ar padažu.

9. Santrauka: Krabų lazdelių kepsneliai su lydytu sūriu – tai greitai paruošiamas ir skanus patiekalas, tinkantis įvairioms progoms. Lengvai pritaikomas pagal turimus ingredientus ir asmeninius skonio pageidavimus, šis receptas taps puikiu pasirinkimu tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: