Silkė marinuota garstyčių ir medaus padaže

Kategorija: Užkandžiai


Silkė marinuota garstyčių ir medaus padaže

Paskelbė:
28 Rugsėjo 2022
Tai labai pikantiška silkė idealiai tinkanti paįvairinti šaltų užkandžių stalą.



Ingredientai


  • silkės filė aliejuje: 400 gramų
  • aliejus: 90 mililitrų
  • grūdėtosios garstyčios: 3 valgomųjų šaukštų
  • skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
  • baltojo vyno actas: 1-2 valgomųjų šaukštų (pagal skonį)
  • smulkinti krapai


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių silkutę supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
2. Tuomet padažui garstyčias, aliejų, medų ir actą sutriname smulkintuvu iki vientisumo. Į padažą suberiame pasmulkintus krapus.
3. Tada į stiklainio dugną dedame sluoksnį silkės, užpilame padažu, vėl dedame silkės bei padažo, kol visa silkė bus stiklainėlyje.
4. Palaikome per naktį šaldytuve. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: