TRAŠKIOS MOZZARELLA SŪRIO LAZDELĖS
Kategorija: Užkandžiai
- mocarelos sūris (galima naudoti sūrio pirštelius)
- miltai
- džiūvėsėliai
- kiaušiniai
- druska
- itališki prieskoniai
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių sūrį supjaustome maždaug piršto storio pagaliukais. Pasiruošiame tris lėkštes. Į pirmąją įpilame miltus, antroje suplakame kiaušinius, trečioje sumaišome maltus džiuvėsėlius su prieskonias bei druska pagal skonį.
- Tuomet apvoliokite sūrio lazdeles miltuose, perteklių nukratome, merkiame į kiaušinio plakinį bei gerai apvoliojame džiuvėsėliuose. Vėl merkiame į kiaušinio plakinį bei dar kartelį apvoliojame džiuvėsėliuose. Įdedame į šaldiklį bent jau 60 minučių.
- Po to įkaitiname aliejų bei apkepame mocarelos lazdeles iš visų pusių. Lepinamės!
- Pastebėjimas: Aš pati jas mėgstu patiekti su kefyro-česnako-druskos ir susmulkintų megstamų žolelių padažu. Bet padažiuką galite pasirinkti pagal save.
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Kiaušinius dažome natūraliai
UŽKANDIS "VIENUOLIO TROBELĖ"
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu
Šniceliai su balta duona ir padažu
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
DARŽOVIŲ - VIŠTIENOS LAZANIJA
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Tortas "Krepvilis"
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
ŽUVIES SUKINUKAI
Mielinės spurgos su džemu
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu