Šiltos daržovių ir lešių salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
2 porcijoms:
- 100 g lapinių salotų "Kale";
- 3 nedidelių morkų;
- 2 nedidelių jaunų cukinijų;
- 240 g virtų arba konservuotų lęšių;
- ~30 g riešutų ir sėklų mišinio salotoms;
- žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas. Pakepkite keletą minučių.
- Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytas paprikas ir pasmulkintas kale salotas (iš kurių patartina išimti lapkotį). Kepkite tol, kol daržovės suminkštės.
- Galiausiai sudėkite lęšius, prieskonius, išmaišykite ir pakepkite dar apie 1 min.
- Išjunkite ugnį, suberkite riešutų ir sėklų mišinį, išmaišykite ir iš karto patiekite.
Šiltos daržovių ir lešių salotos
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Kitoks bulvių apkepas
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
LĘŠIŲ MALTINUKAI
Gaivios salotos su kietuoju sūriu.
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lęšių sriuba
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Kiaušinius dažome natūraliai
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE