Koleslovo kopūstų salotos su morkomis ir raudonaisiais svogūnais

Kategorija: Salotos, mišrainės


Koleslovo kopūstų salotos su morkomis ir raudonaisiais svogūnais

Paskelbė:
09 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Kopūstai: 1/2 vnt. (nedidelio)
  • Morkos: 1 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Raudonieji svogūnai: 1 vnt.
  • Majonezas: 2-4 valg. š.
  • Cukrus: 1/2 arb. š.
  • Baltojo vyno actas: 1 arb. š.
  • Druska: ~1/2 arb. š.
  • Pipirai: pagal skonį


Recepto paruošimas

1. Kopūstus susmulkinti peiliu arba mandolina. Sudėti į dubenį.

2. Morkas supjaustyti stambesnėmis juostelėmis, maždaug 3 cm ilgio. Sudėti prie kopūstų.

3. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir taip pat sudėti prie kopūstų.

4. Berti druskos, cukraus, pipirų, įpilti acto ir sudėti majonezą.

5. Viską gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve pastovėti.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: