Koleslovo kopūstų salotos su morkomis ir raudonaisiais svogūnais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- Kopūstai: 1/2 vnt. (nedidelio)
- Morkos: 1 vnt. (vidutinio dydžio)
- Raudonieji svogūnai: 1 vnt.
- Majonezas: 2-4 valg. š.
- Cukrus: 1/2 arb. š.
- Baltojo vyno actas: 1 arb. š.
- Druska: ~1/2 arb. š.
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kopūstus susmulkinti peiliu arba mandolina. Sudėti į dubenį.
2. Morkas supjaustyti stambesnėmis juostelėmis, maždaug 3 cm ilgio. Sudėti prie kopūstų.
3. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir taip pat sudėti prie kopūstų.
4. Berti druskos, cukraus, pipirų, įpilti acto ir sudėti majonezą.
5. Viską gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve pastovėti.
Raktažodžiai:
Salotos, kopūstų salotos, morkų salotos, garnyras, kopūstai, kopūstų mišrainė, morkų mišrainė, coleslaw salotos, kopūstų ir morkų mišrainė.
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir kukurūzais
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
Silkės mišrainė su burokėliais ir pupelėmis
Greitai marinuota silkė su svogūnais
Rūkytos vištienos mišrainė su kukurūzais ir ananasais
Silkės ir bulvių mišrainė su marinuotais agurkais, be majonezo
Vištienos salotos su saldžiomis bulvėmis ir jogurtiniu padažu
Šviežių kopūstų salotos su morkomis, ruoštos su actu ir aliejumi
Silkė su raugintais agurkėliais, bulvėmis ir žirneliais
Traškios kopūstų salotos
Šviežių kopūstų salotos su obuoliais ir agurkais
Keptų daržovių salotos su grikiais
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
Rūkytos vištienos salotos su duonos traškučiais, avokadu ir mocarela
Jūros kopūstų ir morkų salotos
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis
Spalvotos kopūstų salotos
Burokėlių salotos su granatais
Žiedinių kopūstų salotos
Baltagūžių kopūstų ir agurkų salotos su paprikomis
Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis
Paprastos žiedinio kopūsto salotos su morkomis ir saulėgrąžomis
BUROKĖLIŲ, MORKŲ, KOPŪSTŲ SALOTOS