Traškios kopūstų salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- kopūstai: ketvirtadalio (nedidelio)
- svogūnai: 1 mažo (plonai supjaustyto)
- saliero stiebkočiai: 1-2 (labai smulkiai supjaustyti)
- morkos: 1-2 (stambiai sutarkuoto)
- druska
- malti juodieji pipirai
- majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų (arba natūralus jogurtas)
- tarkuota citrinos žievelė: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kopūstą smulkiai supjaustome bei sudedame į didelį indą. Man pačiai labiausiai čia padeda virtuvinis kombainas.
2. Tuomet įmaišome svogūną, morkas bei salierą. Pagardiname druska bei pipirais.
3. Tada nedideliame dubenėlyje sumaišome majonezą, grietinę bei citrinos žievelę.
4. Supilame ant kopūstų bei išmaišome. Salotas uždengiame maistine plėvele bei leidžiame pastovėti maždaug 2 valandas šaldytuve, kartas nuo kartos vis pamaišydamos. Po to patiekiame ir skanaujame!
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis
Šviežių kopūstų salotos su obuoliais ir agurkais
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Žiedinių kopūstų salotos
TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis
Spalvotos kopūstų salotos
Kopūstų ir morkų salotos
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
Salierų stiebų ir obuolių salotos prie antienos ar paukštienos
Šiltos briuselio kopūstų salotos
Kalafiorų mišrainė su krabais
Jūros kopūstų ir morkų salotos
Tuno salotos - per 15 minučių (sveikas receptas)
Morkų salotos su imbieru
Brokolių, vynuogių ir makaronų salotos - mišrainė
Salotos su salieru
Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Tuno salotos - per 15 minučių
Cukinijų salotos su riešutais
Saliero gumbo salotos su morkomis ir obuoliais
Šiltos vištienos salotos su paprikomis, pomidorais ir žirnių daigais