Salotos su plėšyta jautiena
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- Salotoms:
- virta plėšyta jautiena: pagal skonį
- salotų lapai: nedaug
- morkos: 1-2
- jaunos cukinijos: 1 mažos
- švieži žirneliai: 1 saujos
- mėlynieji svogūnai: 1
- svogūnų laiškai
- šviežia kalendra: 1 saujos
- Padažui:
- grūdėtosios garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
- balzamikas: 2 valgomųjų šauktų
- medus: 2 arbatinių šaukštelių
- alyvų aliejus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia virtą jautieną "suplėšykite".
2. Tada į dubenį dėkite plėšytus salotų lapus, šiaudeliais sutarkuotas morkas, aliejuje vos vos pakepintą cukiniją, svieste truputį apkeptus šviežius žirnelius, smulkiai supjaustytą mėlynąjį svogūną, susmulkintus svogūnų laiškus ir kalendrą, viską sumaišykite.
3. Visus nurodytus padažo ingredientus sumaišykite tarpusavyje, kol ištirpsta.
4. Į lėkštes dėkite salotas, užpilkite pasiruoštu padažu. Patiekite ir skanaukite!
Raktažodžiai:
salotos, jautiena, jautienos, jautienos salotos, virta plėšyta jautiena, salotų lapai, morkos, jaunos cukinijos, švieži žirneliai, mėlynieji svogūnai, svogūnų laiškai, šviežia kalendra, grūdėtosios garstyčios, balzamikas, medus
Salotos su plėšyta jautiena
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
Ilgai kepta plėšyta jautiena
KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
MONGOLIŠKA JAUTIENA
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
Greitos grikių ir burokėlių salotos su feta sūriu
Naminės sardelės - šviežios pieniškos dešrelės
JAUTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Balandėlių apkepas
Pavasarinės braškių salotos
WOK ryžių makaronai su kiauliena
RAW pienių lapų salotos su braškėmis ir špinatais
Marinatas armėniškiems šašlykams.
Fast food - Meksikietiškos tostados su plėšyta kiauliena
Tradicinės kiniškos agurkų salotos
Chašlama sriuba su jautiena - jautienos šonkauliais
Makaronų salotos su tunu ir žirneliais