Vištienos mišrainė su salierais, pievagrybiais ir marinuotais agurkais
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- virta vištienos krūtinėlė: 500 gramų
- saliero šaknys: 400 gramų
- pievagrybiai: 200 gramų
- marinuoti agurkai: 1
Padažui:
- majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
- citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
- krienai: 2 arbatinių šaukštelių
- druska: žiupsnelio
- cukrus: žiupsnelio
- Vorčesterio padažas: šiek tiek
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pievagrybius supjaustykite plokštelėmis bei porą minučių pavirkite juos lengvai pasūdytame vandenyje.
2. Po to nukoškite ir palikite atvėsti.
3. Tuomet vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
4. Saliero šaknį sutarkuokite šiaudeliais.
5. Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
6. Tada sumaišykite tarpusavyje visus padažui nurodytus ingredientus iki vientisos tyrės.
7. Galiausiai uždėkite padažą ant vištienos, salierų, pievagrybių ir agurkų. Viską išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai
KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
Soti mišrainė su vištiena
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ
Vištienos mišrainė su razinomis
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Greita vištienos krūtinėlės mišrainė su agurkais, kiaušiniais, kumpiu ir sūriu
CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA
mišrainė su pupelėmis ir kumpiu