Vištienos mišrainė su salierais, pievagrybiais ir marinuotais agurkais
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- virta vištienos krūtinėlė: 500 gramų
- saliero šaknys: 400 gramų
- pievagrybiai: 200 gramų
- marinuoti agurkai: 1
Padažui:
- majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
- citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
- krienai: 2 arbatinių šaukštelių
- druska: žiupsnelio
- cukrus: žiupsnelio
- Vorčesterio padažas: šiek tiek
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pievagrybius supjaustykite plokštelėmis bei porą minučių pavirkite juos lengvai pasūdytame vandenyje.
2. Po to nukoškite ir palikite atvėsti.
3. Tuomet vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
4. Saliero šaknį sutarkuokite šiaudeliais.
5. Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
6. Tada sumaišykite tarpusavyje visus padažui nurodytus ingredientus iki vientisos tyrės.
7. Galiausiai uždėkite padažą ant vištienos, salierų, pievagrybių ir agurkų. Viską išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS

Soti mišrainė su vištiena

DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU

VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ

Vištienos mišrainė su razinomis

VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS

Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Greita vištienos krūtinėlės mišrainė su agurkais, kiaušiniais, kumpiu ir sūriu

CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA

mišrainė su pupelėmis ir kumpiu