Vištienos mišrainė su salierais, pievagrybiais ir marinuotais agurkais

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Salotų, mišrainių receptai


Vištienos mišrainė su salierais, pievagrybiais ir marinuotais agurkais

Paskelbė:

Ingredientai

  • virta vištienos krūtinėlė: 500 gramų
  • saliero šaknys: 400 gramų
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • marinuoti agurkai: 1
Padažui:
  • majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
  • krienai: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska: žiupsnelio
  • cukrus: žiupsnelio
  • Vorčesterio padažas: šiek tiek


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių pievagrybius supjaustykite plokštelėmis bei porą minučių pavirkite juos lengvai pasūdytame vandenyje.

2. Po to nukoškite ir palikite atvėsti.

3. Tuomet vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.

4. Saliero šaknį sutarkuokite šiaudeliais.

5. Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.

6. Tada sumaišykite tarpusavyje visus padažui nurodytus ingredientus iki vientisos tyrės.

7. Galiausiai uždėkite padažą ant vištienos, salierų, pievagrybių ir agurkų. Viską išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!