AŠTRUS PADAŽAS "ANTIGRIPINAS"
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

- konservuoti pomidorai savo sultyse: 1 mažos skardinės (tinka ir švieži, gerai prinokę pomidorai)
- paprikos: 0,5
- česnakas: 2 skiltelių
- svogūnai: 0,5
- druska
- pipirai
- aštrūs čili pipirai
- krapai: šiek tiek
- Iš pradžių visus ingredientus sumeskite į virtuvinį trintuvą / kombainą / galingą kokteilinę bei trinkite. Aš pati nenorėjau visiškai lygios konsistencijos, tai tryniau tik tol, kol liko dar nedideli daržovių gabaliukai.
- Po to pagardinkite viską druska, pipirais bei aštriais pipirais. Mėgaukitės!
- Pastebėjimas: Aš šį padažą pasigaminau labai labai aštrų ir kai bėgo nosis, užvalgius jo, nosies bėgimas nustojo, o visas kūnas užkaito. Man jis tikrai padėjo. Aš šį padažą skanavau su keptu orkaitėje varškės sūriu, bet galite valgyti tiek su bulvėmis, tiek su žuvimi, tiek su mėsa, tiek su salotomis arba troškintomis garuose daržovėmis.
Panašūs receptai

Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis

Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!

Virto kumpio salotos / mišrainė su pekino kopūstais, sūriu ir pomidorais

Silkės ir daržovių salotos su kiaušiniais

Kitokios tuno salotos - mišrainė su kukurūzais ir paprikomis

Salotos su burrata, figomis ir prosciutto kumpiu

Sviežių daržovių salotos

SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS

Greitai pagaminama mišrainė žiemai "Skanumėlis"

Silkė su pievagrybiais ir pomidorais

Tradicinės kiniškos agurkų salotos

Gurmanų salotos su vištiena, kukurūzais, apelsinais ir ananasais